Sarıhamzalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 03224452010
Belgegeçer : 03224452010
WEB https://shatip.meb.k12.tr
Adres : SARIHAMZALI MAH. 47064 SK. SARIHAMZALI ANADOLU LISESI BLOK NO: 38 SEYHAN / ADANA
VİZYON : Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir, Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimiz. Şekil ve kalıpçılık değil kişilik geliştirmek hedefimizdir. Korku ve otorite yerine sevgiye ve demokratik katılıma önem veren bir eğitim anlayışı için çalışırız. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın ortak noktasıdır. Eğitim programları ve öğretim sistemlerindeki gelişmeleri takip ederiz. Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek, İmam Hatip Liselerinin yetiştirdiği insan modeli “Asrın ihtiyaçlarını idrak eden Doğu’yu ve Batı’yı iyi bilen münevver, dindar görüneceğim diye mutaassıp olmayan, aydın desinler diye de dinden taviz vermeyen, tavizsiz ama müsamahakar” nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30-15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Klima-Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuzun önünden 165 nolu kırmızı belediye otobüsleri ve Sarıhamzalı Barkal (Sarıhamzalı) dolmuşları geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10km